Sådan stemmer du til Vild med dans

Senest opdateret:

Fredag d. 9. september starter Vild med dans, hvor det vil være muligt for dig at stemme på din/dine favoritter på dansegulvet.

For at stemme skal du sende en SMS til 1234, hvori du skriver SMS-koden på det par, du ønsker at stemme på. (Pris 5 kr. pr. stemme).
Du kan stemme op til 10 gange pr. afstemning i hvert program. Du kan altså både stemme 10 gange i første afstemning og 10 gange i omdansen.

Du vil modtage en bekræftelse via sms, efter du har stemt. I nogle tilfælde kan din bekræftelse være forsinket, når mange seere stemmer på en gang. Selvom du ikke modtager din bekræftelse med det samme, så er din stemme stadig talt med i optællingen.

Bemærk at du skal afgive din sms stemme inden for den tidsramme, hvor sms-afstemningen er åben.  Det oplyses i Vild med dans programmet, hvornår sms-afstemningen åbner og lukker.

SMS kode

Dansepar

AE

Andrea & Eugen

CD

Cecilie & Damian

CM

Caspar & Malene

DA

Daniel & Asta

HM

Heidi Frederikke & Michael

JC

Jakob & Camilla

JJ

Joel & Jenna

KM

Katerina & Morten

NT

Natasha & Thomas