z

Fredag d. 20. november kl. 16-22

Senest opdateret:

Vagten: Mathias, Anders, Tobias og Cathrine

Antal mails ved mødestart: 0

Antal mails ved fyraften: 0

Forløb: Travl aften.

Aktuelt:

• Ved problemer med ”Hør News” på iOS, kan det hjælpe at opdatere til iOS 14.2

• Løst i opdatering 2.2.14: #1013128 ATV sort skærm efter reklamer. (Ved sort skærm på ATV (dog med lyd), kan det hjælpe at tage HDMI-kablet ud af TV og ATV og vende det om. Hvis ikke det hjælper at opdatere app’en.)

• Underteksterne på tredje afsnit af The Real Housewives of Salt Lake City kommer sandsynligvis først i næste uge.

• Fejlmeldt: ATV - Under serier er de nyeste afsnit gemt væk og der skal derfor bladres en del, for at finde de nye afsnit, hvis ikke det er det nyeste der skal ses.

Andet:

• TTV: Programsiderne 300 + kører ikke som de skal. Der arbejdes på en løsning, så vi behøver ikke fejlmelde dem. Henvis kunderne til TVTID i stedet.

• Nye Mac’s med ARM processor tillader muligheden for at køre iOS app’s, som på iPads og iPhone. Så man i princippet kunne køre vores TV2 Play app på sin Mac-maskine.
    Dette har vi fravalgt at tilbyde i øjeblikket, da vi ser tiden an, hvordan markedet udvikler sig og tester på det. Der er ikke nogen kæmpe stor gevinst i øjeblikket, men vi vil ikke blankt afvise det. Netflix tilbyder heller ikke dette pt.

Nye makroer

➜Coopkunder bedes kontakte KC

➜Julekalendere 2020

➜Udløb af Beverly Hills 90210