z

Spilleregler

Senest opdateret:

Spil med, når Mark Le Fevre og Melvin Kakooza indkalder til hyggelig fællesbanko lørdag den 18. april.

Der er skræddersyede pakkeløsninger til de heldige vindere, som kommer igennem til studiet i løbet af aftenen. Så får du banko på 1 række, 2 rækker eller endda pladen fuld, er der mulighed for at vinde lige præcis det, du savner allermest, efter mere end en måned med afstand og nedlukning.

Vil du spille med?

Du kan hente dine plader her https://bankobanko.dk/

Hvad kan du vinde?

Er du en af de få, som kommer igennem til studiet, vinder du et gavekort til et sted, du selv vælger. Måske er det din frisør eller lokale cafe eller restaurant, fiskehandler eller skobutik, du glæder dig til at besøge igen – du bestemmer!

Kommer du igennem til studiet med banko på 1 række, er dit gavekort på kr. 1.000,-. Har du banko på 2 rækker lyder gavekortet på kr. 2.000,- og kommer du igennem til studiet med pladen fuld, er gavekortet på kr. 3.000,-.

Uanset om du i løbet af spillet har banko på 1 eller 2 rækker, eller får pladen fuld, så er du med i lodtrækningen om 100 gavepakker med lækkerier, som gavefabrikkken.dk har pakket til dig.

Har du banko?

Har du banko på 1 række, 2 rækker eller pladen fuld, skal du gøre opmærksom på, at du har banko. Det kan du gøre på to måder:

1. Hvis du spiller online på din computer, smartphone eller tablet, kan du trykke på den orange knap "Banko" på siden med dine spilleplader. Dit telefonnummer (som du har opgivet, da du fik dine spilleplader) vil derefter straks blive registreret, og du er nu med i lodtrækningen om præmier.

2. Hvis du har printet pladerne eller skrevet dem af i hånden, skal du sende en sms med teksten banko til 1234 (det koster 1 kr. + alm. sms takst). Det er en god ide at have sms'en klar allerede, når tv-programmet går i gang. Husk at sende sms'en fra det telefonnummer, som du har opgivet, da du hentede spillepladerne.

Vinderne finder vi ved at trække lod blandt dem, der på en af disse måder har meldt, at de har banko.
Det handler altså ikke om at melde banko først, da vi trækker lod.

Hvis dit telefonnummer bliver trukket ud, kan du blive en af de heldige, der bliver ringet op og stillet igennem til Mark og Melvin, og det er først her, du har mulighed for at vinde dit helt personlige gavekort. Kommer du ikke igennem til studiet, er du med i lodtrækningen om de 100 gavepakker.

Spilleregler

Banko er et spil med 90 tal. Alle, der spiller med, skal have en spilleplade med tre rækker tal på, i alt 15 tal.

Du kan hente dine spilleplader her https://bankobanko.dk/

Mark og Melvin vil finde tallene til spillet i løbet af programmet. Hver gang, de trækker et tal til spillet, vil det stå i grafikken nederst på skærmen.

Sker det, at de trækker et tal, som allerede er trukket, så ”runder vi op”, det vil sige, at de i stedet tager det næste tal i talrækken.

Vi spiller tre spil: 1 række, 2 rækker og pladen fuld.

I spillet om 1 række har du banko, når alle tallene på en vandret række er trukket. Når vinderen af første spil er fundet, går vi videre til at spille om 2 rækker.

Når vi spiller om 2 rækker, skal du have to vandrette rækker med udtrukne tal på den samme spilleplade. Efter spillet om 2 rækker går vi videre til pladen fuld, og så skal alle tallene på din plade været trukket, før du har banko.

Hvem kan spille med?

Alle kan spille med. Det koster ingenting at være med, til gengæld er der ikke præmiegaranti, hvis du får banko. Man vinder først, når man er en af de heldige, der bliver trukket ud og ringet op og stillet igennem til tv-programmet. Eller bliver trukket ud i lodtrækningen om ekstra gavepakker.
Alle vindere får en mail med besked om, hvad de har vundet, og hvordan præmien sendes frem, efter programmet.

Hvordan spiller jeg med?

Du kan spille med på fx din computer, smartphone eller tablet. Dette gøres ved at trykke på tallene, når og hvis de tal, du har på dine spilleplader, bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan også printe dine plader og krydse tallene af, efterhånden som de bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan selvfølgelig også skrive pladerne af i hånden.

Du henter dine spilleplader her https://bankobanko.dk/

For at få dine spilleplader skal du taste dit telefonnummer og dit fødeår. Når du har gjort det, så får du tre spilleplader frem på skærmen.

Vær opmærksom på, at dit telefonnummer hænger sammen med dine spilleplader. Det betyder, at du KUN kan bruge dette telefonnummer, hvis du vil sende en sms, når du har banko (se også ’Har du banko’).

Vær også opmærksom på, at hvert telefonnummer/email-adresse kun giver tre spilleplader. Så hvis andre i din husstand også vil spille med og have deres egne plader, så skal de bruge deres eget telefonnummer, deres egen email-adresse og fødeår. Du skifter spiller ved at trykke på knappen 'Skift spiller' på siden.
Men eftersom pladerne bliver trukket tilfældigt ud, så kan det stadig godt ske, at I får ens spilleplader.

Er mine spilleplader unikke?

Spillepladerne genereres ved hjælp af en tilfældighedsgenerator og er ikke unikke. Det betyder, at flere spillere sandsynligvis har den samme spilleplade. Det er derfor ikke sikkert, at du vinder en præmie, selvom du får banko. Vi trækker lod blandt alle, der har banko.

Kun de spilleplader, du kan hente her https://bankobanko.dk/ kan bruges til at vinde præmier i spillet. Hver spilleplade har et kontrolnummer, der står på pladen. Hvis du skriver pladerne af i hånden, skal du huske også at skrive kontrolnummeret ned.