Hvordan lukker jeg min konto?

Følg

Senest opdateret:


Ønsker du at lukke din konto hos TV 2 skal du starte med at logge ind med dit TV 2 Login på tv2login.dk.

Når du er logget ind skal du vælge følgende:

  • Log ind med dit TV 2 Login på tv2login.dk
  • Tryk på ’Gå til luk konto’
  • Indtast din adgangskode
  • Tryk på ’Ja, luk konto’

Når du lukker din konto hos TV 2, venter vi 14 dage med at slette din konto og dine data, hvis du nu skulle skifte mening. Inden du lukker din konto, kan du hente dine data. Bemærk, at de ikke kan bruges til at genoprette din konto.

Har du TV 2 PLAY?
Du kan ikke lukke din konto, hvis du har et aktivt TV 2 PLAY-abonnement. Er dit abonnement opsagt vil din konto først blive lukket, når abonnementet udløber og dine data slettes 14 dage herefter.

Drevet af Zendesk