Har du modtaget en mail om opdateret privatlivspolitik?

Senest opdateret:

Har du modtaget en mail om, at vi har opdateret vores privatlivspolitik, så skyldes det, at du har et aktivt TV 2 Login, og fordi vi har opdateret privatlivspolitikken for alle TV 2 Login-brugere.

TV 2 Login er vores samlede login til alle vores tjenester på tværs af TV 2. Vi anvender et TV 2 Login til en række forskellige tjenester, og dit TV 2 Login er muligvis blevet oprettet i forbindelse med et køb af TV 2 PLAY, tilmelding til Min Reklame, deltagelse i tv-programmer, spil e.l.

På grund af nye EU-regler (GDPR) om, hvordan virksomheder skal opbevare og håndtere personlige informationer på brugere, har vi valgt at præcisere vores regler, så de er mere tydelige og letforståelige.

Den nye privatlivspolitik indebærer ikke ændringer i måden, vi behandler dine personlige oplysninger på, og dine personlige oplysninger er lige så sikre, som de var før. Vi har blot præciseret reglerne, så de passer til den nye lovgivning, og så de er mere gennemsigtige for dig som bruger.

GDPR træder i kraft den 25. maj, og fra denne dato vil det være muligt for dig at logge ind med dit TV 2 Login på tv2login.dk og se, hvilken data, som er registreret på dit login.
Her kan du også vælge at lukke din konto og derved slette disse data.
Kan du ikke huske din adgangskode til dit TV 2 Login har du mulighed for at trykke på 'Glemt adgangskode'.