ZULU Legatet: Brugerbetingelser

Følg

Senest opdateret:


ZULU LEGATET: BRUGERBETINGELSER

 

1.0 Ansøgning

Ved ansøgning til ZULU Legatet, bekræfter du, at du er minimum 18 år gammel. Du bekræfter ligeledes, at du besidder rettighederne til det indsendte materiale samt rettighederne til offentliggørelse af det indsendte materiale.

Er der medvirkende i det indsendte materiale, bekræfter du at du har tilladelse fra de medvirkende, der optræder tydeligt i materialet.

Medvirker børn under 18 år i materialet, har du ansvar for at have tilladelse fra indehaveren af forældremyndigheden.

2.0 Behandling af ansøgninger

Ved indsendelse af din ansøgning, placeres denne i et lukket system med begrænset adgang. Din ansøgning vurderes af udvalgte personer hos TV 2 DANMARK på baggrund af idé, originalitet, ansøgningens kreative indhold og eventuelle andre faktorer.

I det tilfælde, at din ansøgning udvælges til modtagelse af legatmidler fra ZULU Legatet, kontaktes du direkte via den e-mailadresse, du anførte ved ansøgning.

Du vil ikke få besked i tilfælde af, at din ansøgning ikke udvælges til modtagelse af legatmidler.

Den specifikke størrelse på det tildelte legat fastsættes af TV 2 DANMARK på baggrund af en vurdering af den konkrete ansøgning.

3.0 Modtagelse af legatmidler

I det tilfælde, at du skal modtage legatmidler fra ZULU Legatet, vil TV 2 DANMARK informere dig nærmere omkring den praktiske overførsel.

Du skal selv svare Skat af de tildelte legatmidler. Du kan læse mere om reglerne på SKATs hjemmeside.

4.0 Brugsrettigheder

Ved indsendelse af din ansøgning til ZULU Legatet, overdrager du TV 2 DANMARK rettighederne til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset og på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder, men ikke begrænset til, kampagner og TV-programmer, identer, på tv2.dk, på Facebook og andre sociale medier.

Det er alene TV 2 DANMARK, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes.

5.0 Ansvar

Eventuelle erstatningsansvar rettet mod TV 2 videresendes til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder.

6.0 Misligholdelse 

Forsøg på snyd og brug af falsk navn, e-mailadresse, fejlagtige informationer i ansøgningsindhold r m.m. vil medføre udelukkelse fra ansøgningsprocessen. 

7.0 Sletning af bruger og/eller brugerdata

Hvis du ønsker at slette din ansøgning skal du kontakte TV 2 Kundeservice på kundeservice@tv2.dk

TV 2 DANMARK A/S
Rugaardsvej 25
5100 Odense C

Danmark

12/04/2018

 

Drevet af Zendesk