Fuld Plade: Brugerbetingelser

Senest opdateret:

1.0 Oprettelse

For at spille med i Fuld Plade skal du først oprette dig som Fuld Plade-bruger.

Denne bruger er ikke tilknyttet det faste TV 2 Login, men du kan selvfølgelig bruge den samme email og det samme telefonnummer, hvis du ønsker.

Har du spørgsmål til brugerbetingelserne for Fuld Plade er du meget velkommen til at kontakte kundeservice@tv2.dk

2.0 Ophavsret

Alt indhold på Fuld Plade tilhører TV 2 DANMARK.

3.0 Uddeling af spilleplader

Til hvert program vil man som spiller få tildelt nye spilleplader, som man kan hente eller få adgang til ved at besøge fuldplade.tv2.dk og tilmelde dig.

Du kan kun spille med på de spilleplader som er blevet udleveret igennem tilmeldingen på fuldplade.tv2.dk i perioden mellem 10/04/2018 – 18/05/2018.

Spillepladerne genereres ved hjælp af en tilfældighedsgenerator og er ikke unikke. Det betyder, at flere spillere kan have samme spilleplade, og dermed også få bingo samtidigt. Det er derfor ikke sikkert, at du vinder en præmie, selvom du får bingo, da vi trækker lod imellem alle der har bingo på samme.

Hver spilleplade har et kontrolnummer, som bruges til at verificere, at brugeren har bingo. Kontrolnummeret står i bunden af spillepladen, og du skal have kontrolnummeret klar, i tilfælde af, at du har bingo.

4.0 Udsending af spilleplader på mail

For at kunne sikre levering af de mange spilleplader, og undgå for meget belastning på det tekniske setup, er vi nødsaget til at generere spillepladerne og udsende dem på forhånd.

Før hvert program vil alle der har tilmeldt sig via fuldplade.tv2.dk derfor få tilsendt spilleplader på mail. Det vil være de samme spilleplader som tildeles på fuldplade.tv2.dk, og vil gøre at man kan anvende spillepladerne uden at tilgå fuldplade.tv2.dk.

Mailen vil udelukkende indeholde spilleplader og vil ikke indeholde markedsføringsbudskaber.

Man kan altid framelde sig at få tildelt spilleplader i ved at klikke ’afmeld’ i bunden af den tildelte plade.

5.0 Konkurrenceregler og udtrækning af vindere

Konkurrencens arrangør er TV 2 Danmark, Teglholm Allé 16, 2450 København SV.

Fuld Plade hører under SKATs regler for spil uden indsats. TV 2 har betalt præmieafgift af seernes præmie, så præmien er skattefri for vinderne. Øvrige bestemmelser kan findes hos SKAT.

Konkurrencen er åben for alle personer med folkeregisteradresse i Danmark og med et dansk telefonnummer. Dog må ansatte på TV 2 Danmark, Peytz & Co., Metronome og FULD PLADE-produktionen samt disses husstande ikke deltage.

Samtidig skal du være mindst 13 år for at kunne spille med.

Når du har bingo skal du gøre én af følgende ting, for at gøre os opmærksom på, at du har bingo.

1. I tilfælde af, at du spiller med på fuldplade.tv2.dk via en mobiltelefon, tablet eller computer skal du klikke på Bingo-knappen over spillepladerne
  2. I tilfælde af, at du har printet spillepladerne ud skal du sende en SMS med ordet Bingo til 1234. Her er det vigtigt, at du gør dette fra samme telefonnummer, som du brugte til at tilmelde dig på fuldplade.tv2.dk. (dette telefonnummer vil også være angivet på spillepladen)

Når der skal findes en vinder trækker vi lod blandt dem, der har gjort opmærksom på, at de har bingo.

Hvis dit telefonnummer bliver trukket ud, kan du blive en af de heldige, der bliver ringet op og stillet igennem til tv-programmet, og det er først her, du har mulighed for at vinde præmier. Kommer du ikke igennem til studiet, har du heller ikke vundet nogen præmier, også selv om du har fået bingo og har været i telefonisk kontakt med tv-programmet.

TV 2 Danmark forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Du kan læse mere om spillets regler, og hvad forskellen er på én række, to rækker og Fuld Plade her.

6.0 Misligholdelse

Det er kun tilladt at spille med via de af TV 2 udstedte spilleplader på fuldplade.tv2.dk.

Forsøg på snyd og brug af falsk navn, telefonnummer og alder m.m. vil medføre udelukkelse fra konkurrencerne.

7.0 Sletning af bruger og/eller brugerdata

Hvis du ønsker at slette din bruger og/eller brugerdata skal du kontakte TV 2 Kundeservice på kundeservice@tv2.dk