Fuld plade

Senest opdateret:

Ønsker du at hente dine plader inden aftenens spil:

For at hente dine spilleplader i god tid og inden Fuld plade spillet starter, så skal du tilgå siden fuldplade.tv2.dk og trykke på "Hent dine spilleplader her".
Herefter kommer du frem til siden spilleplade.tv2.dk, hvor dine spilleplader for næste program vil komme frem, når du logger ind med et TV 2 login.
Har du allerede et TV 2 login, så skal du logge ind med dette - har du ikke et TV 2 Login, så kan du på denne side oprette et login.

Du får 5 spilleplader pr. TV 2 login.
Vær opmærksom på, at hvis du har samme mobilnummer tilknyttet forskellige TV 2 logins, så vil du også få de samme plader frem.

Opretter du et helt nyt login, så skal du være opmærksom på, at dette login skal bekræftes. For at bekræfte det skal du trykke på det link, som står i mailen, som sendes til din email-adresse lige efter oprettelsen.
Kan du ikke finde denne mail, så tjek venligst din spam-mappe eller uønsket mappe.

Når loginnet er bekræftet kommer du tilbage til spilleplade.tv2.dk, hvor du blot skal skrive dit telefonnummer og fødselsår, hvorefter du får dine plader frem.

HUSK, at hvis du skal have ændret dit mobilnummer af en eller anden årsag, så skal du gøre det på spilleplade.tv2.dk og IKKE på tv2login.dk, da det kun vil træde i kraft via spilleplade.tv2.dk.
Du kan ændre dit mobilnummer ved at trykke på Skift ud for mobilnummeret på spilleplade.tv2.dk.
Vær opmærksom på, at hvis du trykker på Skift ud for mobilnummeret, så får du ikke andre plader frem - det sker kun, hvis du logger ud eller skifter spiller og derefter logger ind med en anden email-adresse og mobilnummer.

Sådan spiller du under aftenens Fuld plade spil:

For at spille med den aften, hvor Fuld plade vises, så skal du ind på spilleplade.tv2.dk. Her vil du så blive mødt af følgende billede:

Her skal du blot lige indtaste din email-adresse igen og sæt flueben i, at du ikke er en "robot" - også selvom du allerede er oprettet. Herefter vil du så komme til dine plader.
Er du ny spiller vil du efter indtastning af email-adressen også blive bedt om at indtaste mobilnummer og fødselsår.

Vær opmærksom på, at når du trykker ud for "Jeg er ikke en robot", så kan det godt være, at der kommer nogle billeder frem, hvor du f.eks. skal markere de billeder, som har en butiksfacade eller vælg alle kvadrater med fyrværkeri. Det skal du blot markere for at bevise, at du ikke er en robot - derefter kan du gå videre.

HUSK, at hvis du skal have ændret dit mobilnummer af en eller anden årsag, så skal du gøre det på spilleplade.tv2.dk og IKKE på tv2login.dk, da det kun vil træde i kraft via spilleplade.tv2.dk.
Du kan ændre dit mobilnummer ved at trykke på Skift ud for mobilnummeret på spilleplade.tv2.dk.
Vær opmærksom på, at hvis du trykker på Skift ud for mobilnummeret, så får du ikke andre plader frem - det sker kun, hvis du logger ud eller skifter spiller og derefter logger ind med en anden email-adresse og mobilnummer.

Når du har fået dine plader frem, så kan du enten vælge at spille med og markere tallene direkte på dine plader på siden spilleplade.tv2.dk eller du kan vælge at printe pladerne ud og markere tallene på papir.

Hvordan melder jeg Bingo?:

Hvis du får fuld plade, så kan du trykke på knappen BINGO, hvis du spiller med direkte på spilleplade.tv2.dk

eller du kan sende en SMS til 1234 med teksten BINGO, hvis du spiller med på printet plader. (Husk, at SMSen skal sendes fra det mobilnummer, som er registreret på dit login.)

Det handler ikke om, at få markeret Bingo først - derimod findes vinderen ved at trække lod iblandt alle, som har meldt bingo ind. Vinderen vil herefter blive ringet op.

Vær opmærksom på, at der kun er et begrænset antal forskellige plader, og derfor kan det godt ske, at man får ens plader.