TV 2 Fan - generelle betingelser

Senest opdateret:

Hvad er TV 2 Fan?
TV 2 Fan er et spændende og involverende quizspil, der er skræddersyet t
il live-sport på TV 2.
Du kan lege med når der live-sport i dit fjernsyn på fan.tv2.dk via din sm
artphone eller tablet.
Det er ny måde at se sport på, hvor din viden bliver sat på prøve. Du kan være med til at tage temperaturen på hvem der bliver man of the match, deltage i afstemninger og sende spørgsmål til redaktionen. Du kan ske at være heldig, at det er dig der kommer på TV med navn og billede –enten med et spørgsmål eller som quiz-vinder.

Hvordan forløber det?
I løbet af udsendelserne vil redaktionen på fan.tv2.dk sende quiz-
spørgsmål ud til brugerne. Dem der svarer rigtigt og hurtigt får fan-point.
Spørgsmålene bliver vist på både TV-skærmen og på din telefon eller tablet. Du skal være hurtig på fingrene og i pæren for alle spørgsmål er
på tid. I shoppen kan du bruge fan-coins til at indløse gaver fra TV 2 eller en sponsor. Du får automatisk vekslet dine fan-points til fan-coins. Spilleren der sam
ler flest fan-points i løbet af en udsendelse vinder en særlig præmie.

Hvordan bliver mine kontaktoplysninger brugt?
På TV 2 Fan beder vi dig logge på med dit TV 2 login, eller Facebook, så
vi kan gemme points og coins på din TV 2 Fan konto. Ved at oprette dig som bruger accepterer du samtidigt, at det måske er dit billede og navn, der kommer på TV. Når du vinder beder vi dig indtaste dit navn og dine kontaktoplysninger, så vi kan sende en præmie til dig eller kontakte dig ved præmieudtrækning.
TV 2 bruger kun dine kontaktoplysninger til at give dig relevant information i
forhold til nyheder, præmier eller gaver vedrørende TV 2 Fan.

Hvad er betingelserne for fan-points og fan-coins?
TV 2 forbeholder sig ret til at ændre antallet af points man får for at svare rigtigt på quizspørgsmål fra sportsgren til sportsgren , samt nulstille highscore lister mellem to sæsoner.
Desuden kan TV 2 indsætte et loft på hvor mange fan-coins og fan-points en brug
er kan tjene.
En enkelt bruger kan max have én brugerkonto på TV 2 Fan og det er ikke tilladt sideløbende at optjene dobbelt på fan-coins og fan-points.
Såfremt TV 2 måtte vælge at lukke TV 2 Fan, vil brugerne blive informeret herom via email. Brugerne vil herefter have 30 dage til at anvende eventuelt optjente fan-point og fan-coins. Ved udløbet af de 30 dage bortfalder eventuelt optjente fan-point og fan-coins.

Hvordan håndterer vi præmier og gaver?
Hverken Fan-points eller Fan-coins kan ombyttes til andre præmier eller gaver end dem der findes i fan-shoppen eller veksles til kontanter. Et præmiekrav kan ikke overføres til andre personer eller organisationer.
En bruger kan maksimalt gøre krav på en dagspræmie 3 gange
indenfor samme sportsgren.
TV 2 og kommercielle partnere er ikke ansvarlig for evt. følgeomkostninger ifm. præmien eller brugen af den – som fx transport, kost, logi, tillægsaktiviteter og andet, som ikke er beskrevet som en del af præmien.

Generelle tekniske betingelser
TV 2 Fan bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer.
Denne information deles med tredjepart.
Hverken TV 2 Danmark eller kommercielle partnere er ansvarlig for tekniske fejl på telefon, web sites, e-mail eller internet ifm deltagelse i konkurrencer, som ligger uden for deres rimelige kontrol.

Brug af TV 2-fan
Generelt forventes god opførsel i forbindelse med brugen af TV 2 Fans services. Der skal føres et pænt og sobert sprog, ligesom dansk lovgivning skal overholdes.

TV 2 har følgende minimumskrav:

• Vær kun aktiv med ét brugernavn ad gangen.
  • Undlad at spamme og chikanere andre på TV 2 Fan
  • Overdrevet brug af store bogstaver/capslock er ikke tilladt. Det betragtes som at råbe i en større forsamling og er ganske uhøfligt.
  • Benyt kun følgende sprog; dansk, norsk, svensk, eller engelsk.
  • TV 2 forbeholder sig ret til at fjerne stødende eller krænkende indhold.
  • TV 2 forbeholder sig ret til at lukke et hvilket som helst brugernavn som
  • kan virke anstødeligt eller krænkende. TV 2 kan endvidere lukke en brugeradgang, såfremt der er mistanke om brud på TV 2's brugerbetingelser.

Derudover vil brugernavne der ikke har været aktive i 3 måneder automatisk
blive deaktiveret og kan dermed blive registeret på ny. Du vil modtage en mail inden at denne deaktivering sker.

Ophavsret
Når du udgiver indhold på TV 2 Fan, er det dit ansvar at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre indholdet.
Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV 2 vil blive videresendt til den person, der har udgivet det pågældende indhold.

TV 2 har ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter.
Alt indhold på TV 2 Fan tilhører TV 2/DANMARK eller TV 2/DANMARKs indholdsleverandører.

Private oplysninger
Personlige data, der knytter sig til dit TV 2-login vil blive behandlet yderst seriøst. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil TV 2 imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet.
De oplysninger du har afgivet om dig selv - for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer - beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Informationsdeling
TV 2 eller samarbejdspartnere bruger kun dine Facebookoplysninger i markedsføring og retargeting i forbindelse med TV 2 Fan. TV 2 videregiver og sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart og overdrager kun dine personlige oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere de produkter eller oplysninger, du har bedt om. TV 2 kan kontakte dig via email med relevante nyheder via den email du har opgivet . Du kan til enhver tid frabede dig nyhedsbrevene.

Misligholdelse
Manglende overholdelse af TV 2's retningslinjer kan resultere i midlertidig udelukkelse, ekskludering fra TV 2 Fan eller politianmeldelse.

Ændringer i brugerbetingelser
TV 2 forbeholder sig ret til at ændre i nærværende brugerbetingelser for brug af TV 2 Fan. Det er dit ansvar som bruger, at holde dig ajour med betingelser.