TV 2 Fan

Senest opdateret:

Hvad er TV 2 Fan?

TV 2 Fan er et live 2nd screen quizspil, som kører under udvalgte kampe inden for håndbold, ishockey og NBA på TV 2. Du kan finde TV 2 Fan på fan.tv2.dk via din computer, mobil eller tablet.

Hvorfor findes TV 2 Fan ikke i App Store eller Google Play

TV 2 Fan er et website designet til at virke allerbedst på din mobil eller tablet. Du kan deltage på www.fan.tv2.dk fra de fleste nyere mobiltelefoner og tablets.

Hvordan kan jeg deltage?

Vises der en livekamp på TV, hvor det er muligt at spille med på TV 2 Fan, så kan du deltage ved at gå ind på fan.tv2.dk og logge på med din Facebook profil eller dit TV 2 login.

Hvordan tjener jeg Fan Point?

Hvis du svarer rigtigt på spørgsmål optjener du Fan Points. Hver gang du svarer rigtigt får du 100 points. Svarer du rigtigt og hurtigst får du 200 points.

Hvad kan jeg bruge Fan Points til?

Du bruger dine Fan Points til at sammenligne dig med andre cykelfans på highscorelisten. Når du tjener f.eks. 100 Fan Points får du samtidig 100 Fan Coins.

Hvad er Fan Coins?

Fan Coins er de mønter du kan bruge i butikken på fan.tv2.dk. Dine Fan Points beholder du selvom du bruge dine Fan Coins. Her kan du købe gaver fra TV 2 eller gaver fra den kommercielle partner. Gaverne kan f.eks. være et TV 2 PLAY abonnement, et lod i lodtrækningen om en speciel præmie, eller et produkt fra en af TV 2s partnere.

Kan jeg bruge TV 2 Fan, hvis jeg ser med på PLAY?

Det kan man godt. Dog vil man opleve en del forsinkelse på grafikken på signalet, der gør at man oplever ikke at kunne svare på hurtigt nok. Hvis man spiller med på PLAY skal man regne med kun at nå at svare hurtigst en gang i mellem.

Hvorfor forsvandt spørgsmål på min telefon?

Der er en begrænset svartid på ca. 12 sekunder på alle quizspørgsmål. Derefter forsvinder spørgsmålet. Hvis man har en dårlig internet forbindelse eller befinder sig et sted med svag dataforbindelse kan man også opleve at svaret ikke bliver registreret.

Hvad sker der hvis jeg deler mit resultat på Facebook?

Der vil blive vist et billede fra Vueltaen sammen med dit resultat i quizzen på din Facebook væg.

Hvad er etapens fan?

Den fan der lykkes med at tjene flest point bliver etapens fan og får vist sit billede på TV skærmen. Der kan desuden kan der være en fed præmie på højkant fra studiet.