Autoplay på tv2.dk

Senest opdateret:

På tv2.dk anvender vi autoplay, hvilket betyder, at hvis der er tilknyttet en video til en artikel, så vil videoen ofte starte automatisk, når artiklen vælges.

Alle artikler med autoplay er markeret med tydeligt PLAY-IKON, som du kan se, inden du trykker på artiklen.

Det er efterhånden en standardpraksis, som bruges på mange andre websites, men vi vil naturligvis løbende vurdere løsningen og tilpasse den, hvis det er nødvendigt.