Liste over egne cookies

Senest opdateret:

Herunder er der en liste over hvilke cookies tv2.dk sætter.

Generelt

-    Browserupgrade: Cookie til at huske, at brugeren er blevet bedt om at opgradere sin browser.

-    Quickpolls: Cookie til at lagre om brugeren har stemt i en given quickpoll og derfor skal have vist resultatet – lagre ikke hvad, der er stemt, og informationen kan ikke føres tilbage til brugeren.

-    Rate a node: Som quickpolls bare ved afgivning af stemme i lister med karaktergivning til eksempelvis en række fodboldspillere efter en kamp.

-    Login: Cookie, der sættes, når en bruger er logget ind, så vedkommende kan få adgang til at skrive kommentarer, se Sputnik etc.

-    Login return url: Ved klik på login-felter sættes samtidig den adresse, som brugeren kom fra i en cookie, så vi kan sende brugeren tilbage til den side, de startede på, før de prøvede at logge ind, når login er gennemført

beep.tv2.dk

-    Cookie bliver sat ved login, for at lagre at brugeren er logget ind

debat.tv2.dk

-    Lager informationer om, hvilke forummer, der er besøgt, og hvilke elementer, der skal være foldet ud og ind

Forsiden af tv2.dk:

-    Regionerne: Cookie, der husker, hvilket område brugeren har valgt at se regionale nyheder fra.

Kundeservice.tv2.dk

-    Cookie til at huske, om du er logget ind på vores kundeservice site.

Sputnik.dk

-    Ticket: Cookie til at holde styr på om brugeren har betalt for at se et givent klip

-    Betaling: Cookie sættes, når brugeren prøver at validere sin mobiltelefon, så vi kan tjekke, at han gør det inden for en time. For brugerens egen sikkerheds skyld, så en autoriseringskode, sendt flere dage før, ikke kan misbruges af en anden bruger.

Start.tv2.dk:

-    Personalisering: Cookie, der husker, hvordan brugeren har sorteret nyhedslisterne

Tvtid.dk

-    Personalisering: Cookie der husker, hvilke TV-kanaler brugeren gerne vil have vist og sorteringen af dem, samt hvilken visningsform man har valgt i EPGen

Vejret.tv2.dk

-    Personalisering: Cookie til at huske, hvilke sider, brugeren har besøgt, så du får vist den side, du sidst så, når du genbesøger sitet og derfor slipper for at søge. Bruges også til at vise reklamer på baggrund af, hvilket vejrtype en bruger sidst har set på.

Video.tv2.dk

-    Personalisering: Cookie, der husker hvordan brugeren har sorteret listerne med video