Brugerbetingelser for tv2.dk

Senest opdateret:

Brugerbetingelser for tv2.dk og for TV 2s apps Senest opdateret: September 2016 ________________________________________

TV 2s tilbyder dig gratis adgang til en bred vifte af digitale produkter, hvor du kan tilgå nyheder og indhold fra TV 2. Her kan du læse de generelle betingelser for brug af tv2.dk og TV 2s apps (Nyheder, Sport, Mad, TVTID, Vejret m.fl.). Der kan herudover være specifikke betingelser for enkelte produkter, tjenester og services.

TV 2 Login – få en bedre oplevelse på tv2.dk Tv2.dk tilbyder en række tjenester, hvor du skal benytte et personligt login - dit TV 2 Login. Det er samtidig med til at give dig en bedre oplevelse på tv2.dk. Med et TV 2 Login vil indholdet på tv2.dk på sigt blive tilpasset din profil, så tv2.dk bliver endnu mere relevant for dig. Derfor hjælper vi dig også med automatisk at huske, at du er logget ind, så du ikke behøver taste logininformationer hver gang du besøger os.

Med et TV 2 Login indsamler vi oplysninger om brugere og brugernes færden på tværs af TV 2s digitale tjenester for at kunne drive og forbedre TV 2s digitale tjenester, fx for at gøre tv2.dk nemmere og bedre at bruge. Vi bruger også de indsamlede data i forbindelse med statistik og produktanalyser, forbedring af teknologiske løsninger og brugeroplevelsen, målretning af markedsføring, til administration af TV 2 Login eller til udvikling af helt nye tiltag.

Hold dine oplysninger opdaterede Når du har oprettet et TV 2 Login, er du forpligtet til at holde dine oplysninger opdaterede. Dit TV 2 Login er personligt og må ikke overdrages til andre. De oplysninger, du har afgivet om dig selv - fx dit navn, din adresse eller dit telefonnummer, beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Alle anbefalinger fra Datatilsynet følges nøje. Vi overdrager ikke dine personlige oplysninger til andre. Du vil altså ikke modtage mails eller anden kontakt fra tredjepart, med mindre du aktivt har givet tilladelse til dette. TV 2 overdrager kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere de produkter eller oplysninger, du har bedt om. Bemærk, at du skal være fyldt 13 år for at oprette et TV 2 login.

TV 2 behandler persondataoplysninger efter gældende lovgivning. Du kan læse mere om TV 2s persondatapolitik her.

Ændringer i brugerbetingelser TV 2 forbeholder sig ret til at ændre i nærværende brugerbetingelser for brug af tv2.dk. Det er dit ansvar som bruger på tv2.dk at holde dig ajour med betingelserne. Fortsat brug af tv2.dk er ensbetydende med en accept af de ændrede retningslinjer.

Kontakt TV 2 Hvis du ønsker hjælp eller ønsker at blive slettet som bruger af TV 2 Login, kan du kontakte TV 2 Kundecenter. Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål og komme i kontakt med os gennem chat, sende os en mail eller ringe til os. Du kan også sende et brev til os på adressen: TV 2 Kundecenter, Rugaardsvej 25, 5100 Odense C.