Vilkår og betingelser

Senest opdateret:

Produktet

Min Reklame er et produkt skabt af TV 2 Danmark A/S, hvor formålet er at give brugere af tv2.dk og TV 2s gratis apps mulighed for at fravælge bannerreklamer og pre-rolls i en afgrænset periode for til gengæld at modtage minimum to tilbud eller nyhedsbreve fra selvvalgte annoncører ud fra et udvalg af TV 2s samarbejdspartnere.

Oprettelse

En tilmelding til Min Reklame oprettes via tv2.dk eller TV 2’s gratis apps. Varigheden af den reklamefri periode er 28 dage gældende fra betingelser og vilkår er accepteret.

Ophør

Den reklamefri periode i Min Reklame ophører automatisk efter 28 dage. Herefter vil der igen blive vist bannerreklamer og pre-rolls. Det vil være muligt at oprette ny reklamefri periode kort inden en eksisterende tilmelding ophører.

Kontakt

Når du tilmelder dig Min Reklame vil du blive kontakte via e-mail ved oprettelse for at verificere e-mailadresse. Du vil igen blive kontaktet få dage inden ophør med information om dette. Disse e-mails vil kun indeholde perioderelevant information samt information om Min Reklame produktet.

Kampagner

Som bruger af Min Reklame accepterer du at modtage mindst to gode tilbud eller nyhedsbreve fra annoncører du selv vælger ud fra et udvalg af TV 2’s samarbejdspartnere. Gældende betingelser for tilbud eller nyhedsbreve, som eksempelvis hyppighed af udsendelse, finder du hos den valgte partner.

Hvis du ønsker du at framelde de tilbud eller nyhedsbreve du har accepteret at modtage, gøres dette via den enkelte partner.

Privatlivs- og cookiepolitik

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Ved at acceptere betingelser og vilkår accepterer du at relevante personoplysninger videresendes til de samarbejdspartnere du har valgt i forbindelse med oprettelse af dit abonnement.

Personoplysninger bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af tjenesten. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Derudover anvender vi oplysningerne til at målrette udvalget af kampagner, der er tilpasset dine interesserer og hobbyer, så du får en bedre brugeroplevelse og et mere relevant udvalg.

I målretningen af kampagner anvender vi også offentligt tilgængelige datakilder, vi målretter dog ALDRIG på individniveau eller i en grad, så det bliver personhenførbart. Men kun mod segmenter, der indeholder større grupper af brugere, eksempelvis mænd/kvinder eller brugere, der er interesseret i en ny teknologi.

Hvis du anvender flere af vores tjenester, eksempelvis tv2.dk, eller en eller flere af vore apps, eller TV 2 PLAY anvender vi data på tværs af tjenesterne i et forsøg på at give dig den bedste oplevelse.

Kontaktoplysninger

Spørgsmål vedrørende abonnement og brug af Min Reklame kan rettes til:

TV 2s Kundeservice, tlf. 89 88 12 12 eller via mail: kundeservice@tv2.dk