FAQ

Senest opdateret:

Hvad er Min Reklame?

Min Reklame er et produkt skabt af TV 2 Danmark A/S, hvor formålet er at give brugere af tv2.dk og TV 2s gratis apps mulighed for at fravælge bannerreklamer og pre-rolls i en afgrænset periode, for til gengæld at modtage nyhedsbreve fra minimum to selvvalgte annoncører blandt TV 2’s samarbejdspartnere.

Min Reklame giver altså dig som bruger mulighed for selv at vælge, hvordan du eksponeres for reklamer, og hvilke annoncører du ønsker kommercielle budskaber fra.

Hvordan fungerer Min Reklame?

Når du benytter dig af Min Reklame og tilmelder dig de 2 selvvalgte annoncørers nyhedsbreve, belønnes du med en fire ugers reklamefri periode på tv2.dk og TV 2s gratis apps.

Du accepterer at modtage nyhedsbreve fra de to selvvalgte annoncører, og ligeså accepterer du de gældende betingelser og vilkår for de to annoncørers nyhedsbreve.

Hvis du efterfølgende ønsker at framelde dig et nyhedsbrev, som du har tilmeldt dig til via Min Reklame, gøres dette hos den enkelte nyhedsbrevsleverandør og ikke via TV 2.

Når din 4 ugers reklamefri periode er afsluttet, vil der igen være reklamer på tv2.dk og TV 2s gratis apps. Du kan dog til en hver tid forlænge perioden med yderligere 4 uger ved at tilmelde dig to nye annoncørers nyhedsbreve. Dette kan du gøre på http://minreklame.tv2.dk

Hvorfor skal jeg oprette et TV 2 Login?

For at vi kan give dig en reklamefri oplevelse på tværs af alle TV 2s platforme (tv2.dk og TV 2s gratis apps) og på tværs af alle dine devices (PC, tablet og mobil) har vi behov for at vide, at det enkelte device tilhører dig. Dette gør vi gennem TV 2 Login, og kan kun give dig den reklamefrie oplevelse, såfremt du er logget ind med din TV 2 brugerprofil. Det er f.eks. nødvendigt, at du både er logget ind på din PC og mobiltelefon, for at du begge steder er reklamefri. I så fald du ikke er logget ind på f.eks. din mobil, vil du stadig modtage reklamer.

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Oplysninger afgivet i forbindelse med Min Reklame bruges alene til optimering og eksekvering af Min Reklame. Min Reklame vil udelukkende kontakte dig på e-mail, og disse e-mails vil kun indeholde abonnementsrelevant information samt information om Min Reklame produktet. Her kan du bl.a. tilmelde dig endnu en reklamefri periode, hvis du ønsker. TV 2 kontakter dig aldrig omkring andre produkter end Min Reklame, hvis ikke du har givet tilladelse til dette.

Deler I mine oplysninger med tredjepart?

Oplysninger afgivet i forbindelse med Min Reklame deles udelukkende med de to annoncører, hvis nyhedsbreve du har tilmeldt dig.

Derudover er Min Reklame naturligvis også omfattet af TV 2s generelle betingelser omkring persondata- og cookiepolitik. Dem kan du læse mere om her: https://tv2.kundeservice.tv2.dk/hc/da/articles/216467108-Privatlivs-og-cookiepolitik

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os på kundeservice@tv2.dk