Comedy Fight Club Live afstemningen

Senest opdateret:

I forbindelse med Comedy Fight Club Live, som starter den 3. april, vil det være muligt for dig at stemme på din yndlingskomiker.

Du sætter din stemme på din yndlingskomiker på stem.zulu.dk.

Du kan afgive din stemme ved at logge ind med dit TV 2 login. Du kan se øverst på siden, om du er logget på. Hvis du ikke har et TV 2 login, kan du let og hurtigt oprette et her.

Når du er logget ind, sætter du en stemme på den komiker, du synes, er sjovest. Du kommer derefter frem til bekræftelsessiden, hvor du kan se, at din stemme er gået igennem.

Hvornår kan jeg stemme?

Du kan først stemme, når afstemningen starter på tv. Programmet sendes hver mandag aften kl. 20.45 på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY fra 3. april. Afstemningen slutter, når det bliver annonceret på tv ca. kl. 21.20.

'Comedy Fight Club Live' består af otte live-programmer, der bliver sendt hver mandag fra 3. april til 22. maj. Husk, at du kan stemme hver mandag.

Min stemme er ikke gået igennem. Hvorfor?

a. Du er ikke logget ind med et TV 2 login

Tjek, om du er logget ind på TV 2. På afstemningssiden og i øverste højre hjørne på TV2.dk kan du se, om du er logget ind.

Har du ikke et TV 2 login, kan du helt gratis oprette et TV 2 login - det er nemt og hurtigt. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til oprettelse, er du velkommen til at kontakte os.

b. Afstemningen er enten ikke startet - eller slut endnu

Du kan først stemme, når 'Comedy Fight Club Live' sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY mandag kl. 20.45. Det er ikke muligt at stemme, efter afstemningen er slut. Afstemning slutter, når det bliver annonceret på tv ca. kl. 21.20.

c. Du har ingen internet-, 3G- eller 4G-forbindelse

Du skal have forbindelse til internettet via 3G, 4G eller WiFi for at kunne stemme på stem.zulu.dk. Genstart din internetforbindelse eller kontakt din internetudbyder.

d. Du har allerede stemt

Du kan maksimalt stemme én gang pr. TV 2 login. Ser du bekræftelsessiden, når du går ind på stem.zulu.dk, er det fordi, at du allerede har stemt.

e. Der er opstået en teknisk fejl

Der kan forekomme tekniske fejl, som kan gøre, at man ikke kan stemme, eller at siden er langsom. Det må du gerne rapportere til os, så vi kan løse problemet.

Kontakt vores kundeservice, hvis du vil rapportere en teknisk fejl.

f. Du har ikke den nyeste version af din browser

Opdater din browser til den nyeste version.

Følg vejledningen og opdater til den nyeste version af din foretrukne browser: Google Chrome, Safari, Internet Explorer eller Mozilla Firefox.