Ens plader på Fuld plade

Senest opdateret:

I spillet Fuld plade findes der kun et begrænset antal forskellige plader, så som udgangspunkt kan det godt ske, at man får ens plader.

Derudover så vil du også få ens plader, hvis du anvender samme email-adresse eller mobilnummer på forskellige logins.

Hvis I vil skifte bruger skal I klikke på den orange knap i toppen af siden, hvor der står ”Skift spiller”. Herefter kan I logge ind med en anden bruger.

Derefter kan I så logge ind med den anden bruger, som så skal have et andet mobilnummer.

Men hvis I først har fået pladerne frem, imens ét mobilnummer står på pladerne, så ændres disse plader ikke ved, at du ændrer mobilnummeret.